De Rabobank Verenigingsondersteuning

  • Berichtcategorie:Aankondigingen
Je bekijkt nu De Rabobank Verenigingsondersteuning

Theatergroep Sint Pieter brengt theater tot leven met behulp van Rabobank verenigingsondersteuning.Met behulp van de Rabobank verenigingsondersteuning is voor MTG Sint Pieter een communicatieplan opgesteld. Met behulp van het communicatieplan hopen we nieuwe leden te werven en onze PR te verbeteren.We zijn met een kleine groep bezig om onze doel en subdoelen van het communicatieplan te behalen. Hierin worden wij begeleid door een coach.

Onderstaande foto is gemaakt op de netwerkavond van de Rabobank. Hier hebben wij kennis gemaakt met andere verenigingen in de cultuur- en sportsector die worden ondersteund door de Rabobank verenigingsondersteuning.

Wij willen onze PR verbeteren om nieuwe leden te werven en meer naamsbekendheid te krijgen. Onze vereniging, is zoals zoveel verenigingen, helaas aan het krimpen. Hier willen wij wat aan gaan doen. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, die graag iets met theater willen doen. Maar hoe bereik je de juiste mensen? Meer reclame maken voor onze vereniging en dat willen we bekostigen met het bedrag wat we met de Rabo Clubsupport actie hebben opgehaald.


Dankzij alle stemmen hebben we een mooi bedrag opgehaald voor de vereniging. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.Klik hier voor ons promo filmpje.