Wie zijn wij?

MTG Sint Pieter is een enthousiaste groep mensen. Met veel plezier en creativiteit gaan we allerlei uitdaging rondom theater aan. We staan midden in de samenleving en zijn altijd in voor nieuwe mogelijkheden.

We maken mooie dingen, of het nu om een voorstelling, theater op maat, straattheater, poppenkast of activiteiten rond Sinterklaas gaat; we streven naar diversiteit in wat we doen. Iedereen is welkom bij ons, we willen graag samen een fijne vereniging vormen waar je jezelf kunt zijn en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. We wisselen onze stukken en uitvoeringen af, waardoor er elk jaar veel te leren valt en we zoveel mogelijk onze leden kunnen uitdagen om zichzelf te ontwikkelen. We zijn er van overtuigd dat dit meer spelplezier oplevert.

Ook zijn wij wel in voor het maken van een film. We hebben bijvoorbeeld afgelopen jaar de filmpjes gemaakt voor de intocht van Medemblik. Klik hier om deze filmpjes te zien. U kunt ons vragen voor al uw activiteiten. Samen met u leveren we een unieke bijdrage aan uw evenement. Bel ons gerust voor meer informatie of stuur een bericht (Klik hiervoor in het menu op Contact U kunt ons natuurlijk ook vinden op onze socials (kijk even naar de logo’s links). MTG doet aan alles wat met theater maken te maken heeft. Kijkt u rustig rond op deze site, en beleef al onze uitspattingen met ons mee.

Zelf theater maken?

Wij staan open voor nieuwe leden. Met of zonder ervaring, spelende leden, technische leden, productie, decorbouw of andere ondersteuning; iedereen is welkom. Als het je leuk lijkt om eens te kijken of wij bij je passen, kun je een repetitie-avond komen kijken en meedoen. Graag van tevoren aangeven dat je wilt komen! Kijk even bij Contact voor de gegevens, of klik op een van de icoontjes links om naar onze socials te gaan.

Elke maandagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.15 uur. Een repetitie-avond kan bestaan uit samen koffie/thee drinken, een warming-up, oefeningen die inhaken op het stuk of de theatervorm die wij op dat moment spelen, tekst- en spelrepetities en dergelijke. In het midden houden we even pauze en na afloop is er ruimte voor een drankje na. Het verenigingsgevoel is voor ons belangrijk. We staan open voor elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij onze groep.