MTG Speelt ‘Erfstuk’!

Je bekijkt nu MTG Speelt ‘Erfstuk’!

In seizoen 2018-2019 hadden we zin in een mooie uitdaging.
Deze hebben we gevonden in de tragikomedie: “Erfstuk”, geschreven door Arie de Rooij en Carolien Zilverberg. De regie is, net als vootgaand jaar, in handen van Heleen van Wiechen.


ERFSTUK gaat over een theatergroep, Esprit, die een jubileum te vieren heeft. Eén van de medeoprichters debuteert daarbij als regisseur en ze heeft een hoofdrol weggelegd voor de andere medeoprichter. Maar haar eigenzinnige aanpak en haar stuk-keuze valt niet bij iedereen in goede aarde. En verder blijkt een nieuw lid van Esprit over een geheime agenda te beschikken, wat tot verstrekkende gevolgen leidt. #MeToo, verzet en rebellie, ambitie en gemakzucht, haten en vergeven, opgeven en doorgaan, komedie en tragedie; in het repetitielokaal van Esprit komt alles aan bod. Jubileum of geen jubileum… dat is de vraag.
Op de vraag of we een karikatuur van onszelf, of van onze afkeer zijn, hebbeb we geen antwoord. Hier ligt een leuke uitdaging voor u als publiek om die vraag te beantwoorden. Toneelgroep Sintpieter neemt u mee in een onvervalste tragikomedie. Kom heerlijk lachen om de kolderieke sutuaties, die soms zo pijnlijk herkenbaar zijn. Laat u ontroeren door intense verhalen van veraad, hoop en liefde.

OP 29, 30 maart en 12, 13 april aanvang 20.00 en tijdens onze matinee op zondag 14 april aanvang 14.00 zullen wij ‘Erfstuk’ voor u spelen.