Wilt U ons boeken voor een verenigingsfeest, straatheater of ander feest? Of heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een mailtje via mtgsintpieter@hotmail.com. U kunt ons altijd bereiken via de socials, aan de linker kant van uw scherm. U kunt ons ook bellen, 0227-542156.

Locatie:

Verenigingsgebouw Sint Pieter.
Ridderstraat 9, 1671 CS Medemblik

Zelf theater maken?

Wij staan open voor nieuwe leden. Met of zonder ervaring, spelende leden, technische leden, productie, decoorbouw of andere ondersteuning; iedereen is welkom. Als het je leuk lijkt om eens te kijken of wij bij je passen, kun je een repetitie-avond komen kijken en meedoen. Graag van tevoren aangeven dat je wilt komen! Kijk even bij Contact voor de gegevens, of klik op een van de icoontjes links om naar onze socials te gaan.

Elke maandagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.15 uur. Een repetitie-avond kan bestaan uit samen koffie/thee drinken, een warming-up, oefeningen die inhaken op het stuk of de theatervorm die wij op dat moment spelen, tekst- en spelrepetities en dergelijke. In het midden houden we even pauze en na afloop is er ruimte voor een drankje na. Het verenigingsgevoel is voor ons belangrijk. We staan open voor elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij onze groep.