123
Lees meer...

2021-11-13

Sinterklaas feest

Sinterklaasintocht 2021 achter de rug.


De intocht is al weer achter de rug. Twee piraten en een malle piet zijn achter een grote schat aan gegaan.
Ja, het was een spektakel. Bekijk hier de twee video's die wij speciaal voor de intocht gemaakt hebben.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2021-01-25

MTG speelt bingo, maar dan zonder ballen.

Revue, de Lama’s, sketches en een bingo met mooie prijzen. Hussel dat door elkaar en je hebt een hilarisch avondje Bingo Zonder Ballen!Met deze mix van ingrediënten biedt Medemblikker Toneelgroep Sint Pieter u een heerlijke en vrolijke avond vol ontspanning. Het belooft een interactieve avond te worden waarbij u als publiek, onder andere mee kan doen met een muziekquiz vol ‘gouwe ouwe’ hits en kan raden naar uitgebeelde, welbekende reclamespotjes. Laat u verrassen door diverse korte sketches waar het Bingo element in verstopt zit. Er zijn vele prijzen te winnen in de bingo die de moeite waard zijn (geen geldprijzen).
De entreeprijs is € 10,- (donateurs betalen € 7,50). Een extra bingokaart kost € 5,- Kom voor een avondje pure ontspanning en een lach op 25 januari (aanvang 20.00) of 26 januari (aanvang 14.00) naar het Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik! Voor meer info en reserveren; www.mtgsintpieter.nl of 0227542156


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2020-12-05

Vin & Fran Seizoen II

Ook dit jaar was het sinterklaas verhaal een groot succes. Gelukkig liep het allemaal goed af. Natuurlijk hoopt iedereen dat de goedheiligman eens zonder problemen zijn verjaardag kan vieren, maar ik heb er mijn twijfels bij.


Aangezien dit jaar de intocht niet door mag gaan, besluit Sinterklaas het over een andere boeg te gooien. Vincent en Frank volgen alles op de voet. Mischien komt Sint helemaal niet meer dit jaar? Ze zoeken samen met Paparazzi Piet en Reporter Piet uit wat er aan de hand is. Gaat het ze lukken om er op tijd achter te komen?


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2019-12-10

MTG speelt A Christmas Carol

MTG Sint Pieter speelt al vele jaren dit korte toneelstuk op uitnodiging van verenigingen en bedrijven. Dit jaar draaien wij echter de rollen om: Wij nodigen u uit om te komen genieten van dit prachtige kerstverhaal, dat we spelen in verenigingsgebouw Sint Pieter.
Tijdens deze nostalgische middag wordt u ontvangen met een lekker kop koffie en wat lekkers. Tussen de scènes door heeft u tijd om gezellig bij te praten met de andere gasten onder het genot van een borreltje en nog meer lekkere hapjes. Een complete middag waarop u heerlijk verwend wordt!


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2019-10-31

Welkom in Halloween kasteel Radboud

Heb je stalen zenuwen en deins je niet zo snel terug voor zombies, horrorclowns, een spookbruid, vampiers en andere afschuwelijke types?


Elk jaar tijdens Halloween wordt er met de hulp van de vereniging een horrortocht georganiseerd. Elk jaar wordt er groter uit gepakt, elk jaar vallen er meer slachtoffers, elk jaar wordt er meer gegild. Dit jaar is het circus neergestreken op het kasteelterrein. Acrobaten, popcornverkopers, vrouwen met baard en degenslikers... Al deze types komen voor één nacht jouw leven ellendig maken. Maar jij durft vast wel te komen, toch? Ben je koelbloedig en daag je al jouw vrienden uit om te komen? Natuurlijk kom je!

Reserveren voor 2019 is niet meer mogelijk.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2019-03-29

MTG Speelt 'Erfstuk'!

In seizoen 2018-2019 hadden we zin in een mooie uitdaging.
Deze hebben we gevonden in de tragikomedie: "Erfstuk", geschreven door Arie de Rooij en Carolien Zilverberg. De regie is, net als vootgaand jaar, in handen van Heleen van Wiechen.ERFSTUK gaat over een theatergroep, Esprit, die een jubileum te vieren heeft. Een van de medeoprichters debuteert daarbij als regisseur en ze heeft een hoofdrol weggelegd voor de andere medeoprichter. Maar haar eigenzinnige aanpak en haar stuk-keuze valt niet bij iedereen in goede aarde. En verder blijkt een nieuw lid van Esprit over een geheime agenda te beschikken, wat tot verstrekkende gevolgen leidt. #MeToo, verzet en rebellie, ambitie en gemakzucht, haten en vergeven, opgeven en doorgaan, komedie en tragedie; in het repetitielokaal van Esprit komt alles aan bod. Jubileum of geen jubileum... dat is de vraag.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2018-03-01

MTG verandert in het wilde westen.

De Medemblikker toneelgroep gaat het dit jaar over een totaal andere boeg gooien. Ze nemen het Wilde Westen mee naar Medemblik. Ze spelen dit jaar 'Jouw West, mij best'!Dit jaar spelen wij een verhaal over liefde en geld. Dé twee dingen waarmee je een western maakt. Mike is arm en moet van zijn moeder het huis uit. Hij gaat op zoek naar geld en bedenkt een plan. Samen met zijn beste vriend Cliff Hanger ontvoeren ze de dochter van het indiaanse opperhoofd en vragen ze losgeld. Alsof dat nog niet erg genoeg is wordt Mike ook nog verliefd op Lelie, de dochter. Het hele dorp is in rep en roer. Lukt het Mike om bevriend te raken met de indianen en daarmee het dorp te redden? Waar haalt hij genoeg geld vandaan om een huis te kopen? En wie is die mysterieuze man in de gevangenis?


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2017-06-01

'Sint Pieter Vertelt'

Toneelgroep Sint Pieter neemt u mee in de belevenissen van het gebouw Sintpieter.Een eenzame man op zolder en het laatste kerstmaal van de Katholieke Vrouwen. Door middel van een reis door het gebouw ontmoet u de mensen die om verschillende redenen onderdak zoeken bij Sint Pieter. Een veelzijdige locatie in het hartje van Medemblik. ‘Sint Pieter vertelt’ is door Klaar Visser geschreven naar aanleiding van de verhalen van de leden van Toneelgroep Sint Pieter. Samen zijn we aan de slag gegaan met anekdotes van de leden zelf, maar hebben wij ook mensen geïnterviewd over hun ervaringen. Op deze manier is er een bijzondere voorstelling ontstaan.


Laat uw reactie achter.
123