123
Lees meer...

2022-05-21

Theatergroep Sint Pieter speelt “Samen Alleen”.

Wij, theatermakers, werken altijd samen naar een voorstelling. Om goed te presteren op het toneel moet je jezelf kwetsbaar durven op te stellen. Je moet open staan voor de ander. We raken daardoor verwant met elkaar. Er ontstaat een saamhorigheid, die in de hele theatergroep voelbaar is. Met die saamhorigheid kunnen we vervolgens iedere uitdaging aan. Ieder spannend moment weten we te pareren, omdat er altijd iemand naast je staat. Maar in de aankomende voorstelling hebben we die zekerheid aan de kant geschoven. We hebben er voor gekozen om de uitdaging nog groter te maken en in ons eentje het podium te betreden. We spelen Samen Alleen, een samenspel van monologen.

De toegangsprijs is €12,50. (€10,- voor donateurs)

Wij hopen u 21 en 22 mei 2022 weer te zien, de dagen waarop wij theater tot leven brengen.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2022-04-11

MTG presenteert Theatergroep Sint Pieter

Medemblikker Toneel Groep Sint Pieter doet heel veel meer dan alleen het spelen van toneelstukken. We maken theater in de breedste zin van het woord! Daarom is het de hoogste tijd om onze naam en ons logo daarop aan te passen. Wij stellen u voor: Theatergroep Sint Pieter, de theatermakers! Dezelfde groep enthousiaste mensen in een nieuw jasje!


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2021-11-16

De Rabobank Verenigingsondersteuning

Theatergroep Sint Pieter brengt theater tot leven met behulp van Rabobank verenigingsondersteuning.


Met behulp van de Rabobank verenigingsondersteuning is voor MTG Sint Pieter een communicatieplan opgesteld. Met behulp van het communicatieplan hopen we nieuwe leden te werven en onze PR te verbeteren. Wij willen onze PR verbeteren om nieuwe leden te werven en meer naamsbekendheid te krijgen.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2021-09-11

Theaterwandeling in Medemblik tijdens Open Monumentendag.

Op zaterdag 11 september vindt er in het centrum van Medemblik een theaterwandeling plaats. Tijdens de Open Monumentendag kunnen bezoekers genieten van een theatrale rondgang langs verschillende monumenten in Medemblik. Op geheel eigen wijze heeft toneelgroep MTG St Pieter een draai gegeven aan de historie van de gebouwen en het thema ‘Mijn monument is jouw monument’.

Tijdens de wandeling wordt u begeleid door een gids, die u meeneemt langs verhalen en plekjes die bekend en minder bekend zijn. Het kerkepad zal ook niet ontbreken in deze route, wanneer we de Bonifatiuskerk betreden. Het Station Medemblik is natuurlijk een trefpunt van nieuwe ontmoetingen en afscheid nemen. De wandeling is GRATIS en zal starten op 11.00 = vol, 11.30 = vol, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00 en 14.30 vanaf het St Pieter gebouw. Reserveren is nodig, want er is

een beperkt aantal deelnemers, dus zorg ervoor dat u de boot niet mist. Reserveren kan via mtgsintpieter@hotmail.com of telefonisch; 0227542156


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2022-05-04

MTG speelt 'De Trein' ter gelegenheid van Nederland 75 jaar bevrijdt. (Uitgesteld)

MTG was uitgenodigd om de eenakter De Trein te spelen op 2 en 3 mei 2020 in de Bonifatiuskerk in Medemblik. Vanwege het Covid-19 virus is de voorstelling 'De Trein' uitgesteld tot nader order.Ook onze vereniging heeft moeten leiden onder het virus. Op het laatste moment zijn de voorstellingen afgelast. Onze spelers stonden te popelen om op 2 en 3 Mei te spelen. Het is echter geen afstel, maar uitstel. Waneer? Dat is nog niet bekend. Kijk voor de laatste updates op onze facebook-pagina en houd onze website in de gaten.

De Trein vertelt het verhaal van een ouder Joods echtpaar, dat in een stilstaande treincoupé terugkijkt op de Tweede Wereldoorlog. Voor het eerst van hun leven praten ze met elkaar over hetgeen hen destijds is overkomen, toen ze ook samen in een stilstaande trein zaten. Als de trein weer gaat rijden, zijn ze allebei tot de conclusie gekomen dat er eigenlijk in de wereld niet veel veranderd is. Toen en nu.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2021-11-13

Sinterklaas feest

Sinterklaasintocht 2021 achter de rug.


De intocht is al weer achter de rug. Twee piraten en een malle piet zijn achter een grote schat aan gegaan.
Ja, het was een spektakel. Bekijk hier de twee video's die wij speciaal voor de intocht gemaakt hebben.


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2021-01-25

MTG speelt bingo, maar dan zonder ballen.

Revue, de Lama’s, sketches en een bingo met mooie prijzen. Hussel dat door elkaar en je hebt een hilarisch avondje Bingo Zonder Ballen!Met deze mix van ingrediënten biedt Medemblikker Toneelgroep Sint Pieter u een heerlijke en vrolijke avond vol ontspanning. Het belooft een interactieve avond te worden waarbij u als publiek, onder andere mee kan doen met een muziekquiz vol ‘gouwe ouwe’ hits en kan raden naar uitgebeelde, welbekende reclamespotjes. Laat u verrassen door diverse korte sketches waar het Bingo element in verstopt zit. Er zijn vele prijzen te winnen in de bingo die de moeite waard zijn (geen geldprijzen).
De entreeprijs is € 10,- (donateurs betalen € 7,50). Een extra bingokaart kost € 5,- Kom voor een avondje pure ontspanning en een lach op 25 januari (aanvang 20.00) of 26 januari (aanvang 14.00) naar het Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik! Voor meer info en reserveren; www.mtgsintpieter.nl of 0227542156


Laat uw reactie achter.
Lees meer...

2020-12-05

Vin & Fran Seizoen II

Ook dit jaar was het sinterklaas verhaal een groot succes. Gelukkig liep het allemaal goed af. Natuurlijk hoopt iedereen dat de goedheiligman eens zonder problemen zijn verjaardag kan vieren, maar ik heb er mijn twijfels bij.


Aangezien dit jaar de intocht niet door mag gaan, besluit Sinterklaas het over een andere boeg te gooien. Vincent en Frank volgen alles op de voet. Mischien komt Sint helemaal niet meer dit jaar? Ze zoeken samen met Paparazzi Piet en Reporter Piet uit wat er aan de hand is. Gaat het ze lukken om er op tijd achter te komen?


Laat uw reactie achter.
123