TONEELGROEP SINT PIETER MEDEMBLIK

MTG Sint Pieter brengt Toneel tot leven!

man bijt hond 2014 De Medemblikker Toneel Groep St. Pieter is een zeer actieve toneelvereniging met enthousiaste leden van jong en oud. Deze leden hebben zich in de afgelopen jaren geprofileerd tot meer dan zomaar een toneelvereniging. n het kader van haal meer uit amateurtoneel heeft stichting "De Kunst" 3 jaar lang een proffesionele regisseur beschikbaar gesteld. Het resultaat was verbazingwekkend. MTG St. Pieter is er in geslaagd amateurtoneel op een hoger voetstuk te plaatsten. Waar andere amateurs afhaken begint MTG er pas zin in te krijgen. Onderleiding van Anna Crott, Aad Spee en Gerard Kooistra is de toneelgroep gretiger en brutaler geworden.
De spelers hebben geleerd zelf oplossingen te zoeken voor theatrale problemen en theater te moderniseren. Zo gaat het bij MTG niet alleen meer om een rol te spelen maar om een gehele voorstelling met elkaar te maken. Je kunt nu zeggen dat de groep meer in staat is te creëren, in plaats van kopiëren. MTG doet aan alles wat met theater maken te maken heeft. Kijkt u rustig rond op deze site, en beleef al onze uitspattingen met ons mee. MTG Sint Pieter: niet alleen maar een toneelvoorstelling! Naast het produceren van de jaarlijkse voorstellingen in het voorjaar doet MTG nog veel meer.
Theater op maat voor alle podia. U kunt ons vragen voor al uw activiteiten. Samen met u maken we een unieke bijdrage aan uw evenement. Wat dacht u van een in scéne gezette ontvoering op uw bruiloft of een moordspel. Niks is te gek.
Onze "vaste" andere activiteiten zijn: - Straattheater - Kiekeboe (levend poppenkast) - Sinterklaas feest en theater
Bel ons gerust voor meer informatie of stuur een bericht (Klik hiervoor in het menu op "Contact.")
U kunt ons natuurlijk ook vinden op facebook.

.


Volg ons ook op

© toneelgroep Sint Pieter © Studio Woodenshoe Verenigingsgebouw Sint Pieter