2020

MTG speelt bingo

En als MTG gaat bingoën wordt het CRAZYYY! Een epische bingo waar al onze talenten in voorbij gaan komen. En dan bedoel ik echt al onze talenten.

We zijn voor seizoen 2019-2020 bezig om zelf een stuk te schrijven. Zonder regiseur, zonder tekstschrijver, zonder uberhoubt een vaste tekst. We gaan samen een bingo maken waarin in korte scénes en spellen voorkomen. Het werkt net als normaal bingo behalve dat we ook een verhaal vertellen. Twee in een dus! Je kan met één of met twee kaarten meedoen. Aan jou de keus.
BINGO!!!

Lees meer...

Laat uw reactie achter.

4 Mei 2020

MTG speelt 'De Trein' t.g.v. Nederland 75 jaar bevrijd.

MTG is uitgenodigd om de eenakter De Trein te spelen op 2 en 3 mei 2020 in de Bonifatiuskerk in Medemblik. We worden geregisseerd door Carl Slotboom, tevens de schrijver van het stuk.

De Trein vertelt het verhaal van een ouder Joods echtpaar, dat in een stilstaande treincoupé terugkijkt op de Tweede Wereldoorlog. Voor het eerst van hun leven praten ze met elkaar over hetgeen hen destijds is overkomen, toen ze ook samen in een stilstaande trein zaten. Als de trein weer gaat rijden, zijn ze allebei tot de conclusie gekomen dat er eigenlijk in de wereld niet veel veranderd is. Toen en nu.

Lees meer...

Laat uw reactie achter.

1 november 2019

Welkom in Haloween kasteel Radboud

Heb je stalen zenuwen en deins je niet zo snel terug voor zombies, horror clowns, een spookbruid en andere afschuwelijke types?

Elk jaar op haloween wordt er met de hulp van de vereniging een horrortocht georganiseerd. Elk jaar wordt er groter uit gepakt, elk jaar vallen er meer slachtoffers, elk jaar meer angst. Maar jij durft vast niet te komen, toch? Of ben je zo koelbloedig als een kikker en daag je al je vrienden uit om te komen. Natuurlijk kom je,
maar als ik jou was zou ik wel beter weten.

Lees meer...

Voor meer informatie en reserveren, klik hier!

Laat uw reactie achter.

14 April 2018

MTG speelt 'Erfstuk'!

In seizoen 2018-2019 hebben we zin in een mooie uitdaging.
Deze hebben we gevonden in de tragikomedie: "Erfstuk", geschreven door Arie de Rooij en Carolien Zilverberg. De regie is, net als vorig jaar, in handen van Heleen van Wiechen.

ERFSTUK gaat over een theatergroep, Esprit, die een jubileum te vieren heeft. Een van de medeoprichters debuteert daarbij als regisseur en ze heeft een hoofdrol weggelegd voor de andere medeoprichter. Maar haar eigenzinnige aanpak en haar stuk-keuze valt niet bij iedereen in goede aarde. En verder blijkt een nieuw lid van Esprit over een geheime agenda te beschikken, wat tot verstrekkende gevolgen leidt. #MeToo, verzet en rebellie, ambitie en gemakzucht, haten en vergeven, opgeven en doorgaan, komedie en tragedie; in het repetitielokaal van Esprit komt alles aan bod. Jubileum of geen jubileum... dat is de vraag.

Lees meer...

Laat uw reactie achter.

11 Januari 2019

MTG Sintpieter heeft een nieuwe website!

Zoals je waarschijnlijk nu ziet, hebben we een totaal nieuwe website.

Lees meer...

24 Maart 2018

MTG varanderd in het wilde westen

Medemblikker toneelgezelschap gaat het dit jaar over een totaal andere boeg gooien. Ze nemen het wilde westen mee naar Medemblik. Ze spelen dit jaar 'Jouw westest mij best'!

Lees meer...

Naar het archief.